Μπαχάρι

Η ζωή μας θέλει κανέλλα για να έχει μυρωδιά και γεύση…μπαχάρι για να γίνεται πιο πικάντικη και να’ χει νοστιμιά! Σε ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και οικογενειακή ατμόσφαιρα, γευτήκαμε τα μπαχαρικά του κόσμου σε κλίμα πάντα φιλικό και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Στην περιοχή της Πεύκης λοιπόν, η ελληνική κουζίνα μας ταξιδεύει. Μανούρι στη σχάρα με πορτοκάλι και μέλι, πιπεριές φλωρίνης γεμιστές, σαλάτα «ορεινή», ψητά μανιτάρια με βαλσάμικο (τα λατρεύω), σπέσιαλ φάβα…Κανείς δεν μπορεί όμως να αρκεστεί στις οικολογικές επιλογές μου. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα πιάτα με βάση το κρέας. Επίσης προτιμήστε ουζομεζέδες αν είστε φίλοι της θάλασσας. Όπως πάντα ένα γεύμα κλείνει με ένα γλυκό…διαλέγουμε καρυδόπιτα με παγωτό ή εκμέκ…(πεντανόστιμα) Τιμή ανά άτομο 18euro.

Χώρος με ξύλο και ταπετσαρία με ζεστά γήινα χρώματα. Άνετες καρέκλες, ευγενικό προσωπικό, ένας chef που διαφέρει και ένα κρασάκι βάλσαμο. Το καλοκαιράκι το μαγαζί διαθέτει μια πετρόχτιστη αυλή, ιδανική για παρέες και μεγάλα φαγοπότια. Επίσης, για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν το Μπαχάρι διαθέτει ζωντανή μουσική στις 31/12 με ήχους ελληνικούς έντεχνους και «παλλίροιες» νέου κύματος.

Τι μου άρεσε:
1) Το άριστο service!
2) Ζεστό περιβάλλον, σου ανοίγει την όρεξη.
3) Άλλαξα γνώμη για τους δικηγόρους, εκείνη τη βραδιά.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Καιρός βροχερός και πολύ περπάτημα, μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου!

Special Plate: Ρεβυθοκεφτέδες!

Πληροφορίες
Aθ. Διάκου & Χρυσοστόμου Σμύρνης
Κάτω Πεύκη
210-8055695
www.bahari.gr

Ορεξάτα φιλιά,
jane

Αφήστε μια απάντηση