Σταυρός του Νότου

Αλήθεια πόσα χρόνια έχετε να ακούσετε το γνωστό τραγούδι του Β.Παπακωνσταντίνου «Βικτώρια»; Από τη φωνή του Μιχάλη Κακέπη μπορείτε να το απολαύσετε στο Σταυρό του Νότου.

Ένας από τους μεγαλύερους έλληνες ροκάδες (από τα πρώτα ονόματα με τα οποία άνοιξε τις πύλες της η μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου), φιλοξενείται στο Club του Σταυρού, παρέα με τον Γιώργου Βάνα και τον Βαγγέλη Ασημάκη. Support εμφάνηση που εκπλήσει ο Γιάννης Βενιαμίν από την όμορφη συμπρωτεύουσα και η Φρόσω Στυλιανού. Ρεπερτόριο με rock καταβολές, ατμοσφαιρικές μπαλάντες και καλές διασκευές.

Ο Βαγγέλης Ασημάκης ερμήνευσε τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο και ο Μιχάλης Κακέπης κάνει μια αναδρομή στην παλιά ελληνική rock σκηνή, που όλοι μας αγαπάμε. Ο Γιώργος Βάνας ερμηνεύει κομμάτια από την ροκ και ποπ σκηνή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αν πραγματικά αγαπάτε το House Band του Σταυρού του Νότου, τότε από Πέμπτη εως Κυριακή μπορείτε να επισκεφτείτε τη μουσική σκηνή, που ακόμα κρατάει χαρακτήρα. Έναρξη προγράμματος 23:00. Είσοδος: 6€, φοιτητικό: 4€

Πληροφορίες
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
210 9226975

Rock & Pop,
jane

Αφήστε μια απάντηση