Παντελής Θαλασσινός & Μελίνα Κανά

Πόσες φορές έχετε τραγουδήσει τον στίχο «Σ’ έχω ώρες ώρες μα το Θεό, τόσο πολλή ανάγκη που τρέχουν απ’ τα μάτια μου, θάλασσες και πελάγη» με μάτια βουρκωμένα και αδελφικά αγκαλιασμένο τον καλύτερο σας φίλο; Εδώ να θυμήσω οτι τα δύσκολα ενώνουν τους ανθρώπους! Ακούγωντας Θαλασσινό θυμάμαι φίλους και πρόσωπα που δεν είναι πλέον κοντά μου.

Για άλλη μια φορά βόλτα στο Σταυρό του Νότου, στην κεντρική σκηνή, οπου ο Παντελής Θαλασσινός και η Μελίνα Κανά δίνουν το παρόν με παλιές και νέες επιτυχίες τους.Τραγουδήσαμε την υπέροχη πρόταση του Παντελή να μην κοιμηθούμε σ’ ένα πάρτυ για δυό,βρήκαμε το κλειδί που θα κάνει ν΄ανοίγουν οι καρδιές , με επιμονή δηλώσαμε»Εγώ θα μείνω σε κάτι καλημέρες στο ψυγείο γαντζωμένες» και ας χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος. Άλλωστε το έχουμε επαναλάβει ότι Νοέμβρης μήνας είναι όταν η μοναξιά του σαν ανήμερο θηρίο κανει βόλτες με θύμησες και πόνο. (ένα από τα καλύτερα τραγούδια που θυμίζει οτι ο Νοέμβρης κρύβει δυκολίες και πολύ συναίσθημα).

Στη μελαγχολική αλλά γλυκιά βραδιά η εύθραυστη Μελίνα Κανά έβαλε κρασί στου φίλου το ποτήρι, για να κάνει η μοναξιά χαρακίρι, φόρεσε τα μεταξωτά της και με τυφλές ελπίδες μας έπεισε οτι θα ζήσει σαν αερικό.

Μια μουσική μπάντα που τα δίνει όλα για όλα, με μαέστρο έναν υπέροχο βιολιστή, παραδοσιακά όργανα όπως κανονάκι, φλογέρα (το πιο δύσκολο όργανο διότι πρέπει να φυλάς και τα πρόβατα 😛 ), γκάιντα και το κέφι ανεβαίνει (εκτός από την θερμοκρασία). Κάθε Παρασκευή και Σάββατο με είσοδο 15€ (με ποτό) αναδρομή στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Πληροφορίες
Φραντζή & Θαρύπου 37
Ν.Κόσμος
210 9226975

Καλύτερα να μη μιλάς
κακές αν κάνεις σκέψεις
Μα αν συλλογάσαι όμορφα
είναι χρυσές οι λέξεις

Σας φιλώ (σταυρωτά),
jane

Αφήστε μια απάντηση