Πωλείται

Προς εύρεση νέου pc, αυτή τη φορά βόλτα στα Εξάρχεια. Δεν έχω παράπονο κάτι βρήκα, άλλωστε οι απαιτήσεις μου δεν είναι υπερβολικές (μα τι καλόβολος άνθρωπος που είμαι 😛 ).Στα στενά των Εξαρχείων οι επιλογές για ένα πρωινό καφεδάκι είναι πολλές. Εμείς σαν καλοί αγοραστές επιλέγουμε το «Πωλείται». (δεν πωλείται όπως είναι επιπλωμένο…)

Στυλ ροκάδικου, πολύ μικρό, με λίγα τραπέζια και δυο stand μόνο, ήπιαμε ελληνικό (φυσικά μπρίκι και όχι μηχανής) και ακούσαμε portishead (give me a reason to love you, κομματάρα). Μιλήσαμε για software και tools που κάνουν τη ζωή μας εύκολη, άσχετα εάν ο έλληνας δυσκολεύεται να βάλει στη ζωή του την τεχνολογία. Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου η νοοτροπία του Έλληνα. Τις περισσότερες φορές, είμαστε με παρωπίδες και δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Μάλλον η τουρκοκρατία (κατάλοιπα του παρελθόντος) μας στέρησε πολλά και σε αρκετά θέματα μας άφησε «πίσω από τον ήλιο»! (αρκετά το φιλοσόφησα)

Τελικά η Αθήνα συνηθίζεται αν την περπατήσεις. Σίγουρα θα δεις μέρη και γειτονιές που αγνοούσες την ύπαρξη τους. Καλή παρέα να έχεις και όρεξη για περπάτημα φυσικά!

Τι μου άρεσε:
1) Επιτέλους θα κάνω την πολυπόθητη αγορά μου!
2) Τα καλά φοιτητικά στέκια βρίσκονται στα Εξάρχεια.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Το μαγαζί δεν είχε κάρτα. It’ s a pity!
2) Ο καιρός λένε ότι ζέστανε, εγώ γιατί κρυώνω;

Πληροφορίες
ΚΩΛΕΤΤΗ 9
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
210 3845570

Χαρούμενα φιλιά,
jane

One Comment

  1. Μεγειές το μελλούμενο pc! Για δώσε λεπτομέρειες γιατί είμαστε και μεις στην αναζήτηση…

Αφήστε μια απάντηση