Σύνταγμα, ώρα για καφέ

Έχεις ξεποδιαριστεί από τo shopping, προσπαθείς να πίεις ενα ρημαδοκαφέ από το πρωί και δεν τα έχεις καταφέρει ακόμη.  Υπάρχουν λύσεις μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!
sokolata
Ερμού 56 σε μια μικρή στοά, βρίσκεται η μικρή φωλιά της “Σοκολάτας 56“. Ένα mini bistrot με άποψη, καλό καφέ και χαρούμενη διακόσμηση. Χρώμα παντού και ευγενικές παρουσίες.Αν όμως θέλεις να φάς και μια πάστα βρε αδερφέ…Τότε επισκέψου το “γλυκογένεσις“. Ένα caffe bistrot στην καρδιά της πρωτεύουσας, με σπιτικά γλυκά, φρέσκα σάντουιτς, αλλά αρκετά τσιμπημένες τιμές. (Info: Καραγιώργη Σερβίας 9 & Βουλής).

Αν πάλι θέλεις να πιείς ή να τσιμπήσεις κάτι, δίπλα στους Χρηματιστές της Αθήνας, τότε Νίκης Cafe είναι το ιδανικό μέρος. Από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα βρίσκεται κοντά μας και εντυπωσιάζει. Το απόγευμα, οι μουσικές γίνονται πιο τζαζ, μπλουζ 60’s και ο καφές μετατρέπεται σε ποτό. Aπό τις 12:00 μέχρι τις 22:00, o γάλλος chef του Νίκης Cafe, μας προτίνεις γεύσεις και μας κολάζει. Κρέπες γλυκές και αλμυρές, ζυμαρικά και δροσιστικές σαλάτες. (Info: Ερμού & Νίκης, 2103234971)

Y.Γ. Διάβασα σε ένα βιβλίο το εξής.  Οτι οι έξυπνες γυναίκες, δεν έχουν μέλλον με τους άντρες…έχουν όμως παρελθόν!

Βόλτες βόλτες βόλτες,
Jane

2 Comments

  1. Καλησπέρα, μπορώ να το κάνω share to άρθρο στην σελίδα μας στο Facebook?

  2. Εννοείται!!! Η πληροφορία είναι για να μοιράζεται, πάντα με την αντίστοιχη αναφερόμενη πηγή «voltes.info».

Αφήστε μια απάντηση