Why Sleep?

Why sleep? Because… Μα ερώτηση είναι αυτή! Από τις καλύτερες απολαύσεις είναι ο ύπνος και το αργοπoρημένο ξύπνημα (φυσικά συμπεριλαμβάνω και το φαγητό, αλλά δεν είναι της παρούσης) . Το παραπάνω moto/ερώτηση, αναφέρεται στο νέο στέκι επί της οδού Βουτάδων.

why_sleep

Ένας χώρος με άψογο design και άνετους καναπέδες βρίσκεται στην πιο hot περιοχή της Αθήνας. Που αλλού…στο Γκάζι! Με θέα στο γνωστό πεζόδρομο/νυφοπάζαρο της Βουτάδων και μια μικρή αυλή, σκέτη όαση. Μια κατασκευή με τζάμι και ύφασμα στην οροφή, ενώ η ατμόδφαιρα μυρίζει πολύ lounge. Εδώ κυριαρχεί το άσπρο χρώμα και οι φλοράλ καναπέδες. Πρωτότυπες κατασκευές με ξύλινα δεντράκια και πράσινο χλοοτάπητα για φόντο.Δέντρα και φυτά σε μια αυλίτσα, στο κέντρο της Αθήνας, so cool!

Οι μουσικές ακολουθούν house, mainstream και tech ρυθμούς, ενώ το service είναι χαμογελαστό και εξυπηρετικό. Τιμή ποτού €7. Το why sleep είναι κοντά μας από το πρωί για καφέ έως αργά το βράδυ για να μας κρατάει ξάγρυπνους.

Πληροφορίες
Βουτάδων 52, Γκάζι
6937688266

Κάνοντας σχέδια για τις αγαπημένες “βόλτες στην πρωτεύουσα”, πίνουμε καφεδάκι και “κράζουμε” τη διπλανή παρέα!

Φιλιά αλλαγών,
Jane

One Comment

  1. Βασικά, ο πιο συμπαθητικός κήπος στο Γκάζι κι ένας χώρος που δεν συχνάζουν ποζέρια & δηθένια, αλλά χαρούμενοι 24h party people. Το κατασυμπάθησα, αν και γενικά τα μαγαζιά της περιοχής μάλλον τα σιχαίνομαι.

Αφήστε μια απάντηση