Ένας χρόνος «Βόλτες»

1

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος..έφυγε αλλά δεν είμαι μόνη. Οι βόλτες στην πρωτεύουσα με έσωσαν στα δύσκολα, πέρασε στην αντιπέρα όχθη και είδα τον κόσμο με άλλη ματιά!

Στην πολυσυζητημένη blogόσφαιρα, βρέθηκα τον περασμένο χρόνο στα μέσα του Απρίλη, με νέες γνωριμίες και όμορφες στιγμές. Βολτάρω στην πρωτεύουσα και ανακαλύπτω τις ομορφιές της γνωστής τσιμεντούπολης. Περπάτησα στα στενά της Πλάκας, ήπια ρακόμελα στο Θησείο, άκουσα ελληνικές μελωδίες στα στέκια των Εξαρχείων, χάζεψα τις βιτρίνες της Ερμού και έκανα στάση σε ένα μικρό καφέ στην Αιόλου. Τσίμπησα νοστιμιές σ’ ένα κουτούκι της Πανόρμου και είδα μια παράσταση κάπου στην Ακαδημίας. Ξενύχτησα στα μπαράκια του Κεραμεικού και χόρεψα μέχρι το πρωί σε μουσικές σκηνές της πόλης. Κάθε βόλτα και μια μικρή ιστορία.

Λόγο επετείου το ταπεινό μου blog αλλάζει look. (πείτε μας τη γνώμη σας) Με τυφλή εμπιστοσύνη στην φαντασία και το ταλέντο του sketchinky , το αποτέλεσμα μυρίζει άνοιξη, ευωδιές λουλουδιών και διάθεση για ακόμα μια βόλτα.

Καλές Γιορτές σε όλους!

Y.Γ. Η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι το blogging. Αν θες να επιχειρηματολογήσουμε άφησε το σχόλιο σου, να το κουβεντιάσουμε, βρε αδερφέ 😛

Ταξιδεύω βολτάρωντας,
Jane

Αφήστε μια απάντηση