Obi

Λιακάδα στο κέντρο της πρωτεύουσας και μια μέρα off από το γραφείο. Είναι αρκετά για μια βόλτα στα στενά του Συντάγματος. Παρέα με τη Βάλ, ακολουθούμε την πρόταση του Kitsoumitsou και κατευθυνόμαστε στη Σκουλενίου, για να ευχαριστήσουμε τους απαιτητικούς μας ουρανίσκους!

End the winner is Obi! Gallery, cafe, bar, restaurant για όλους και για όλα. Το Obi είναι από τα στέκια των εργαζομένων του κέντρου. Εδώ θα δεις επαγγελματικά ραντεβού και γρήγορα μεσημεριάτικα καφεδάκια νέων. Γευτήκαμε ριζότο με κοτόπουλο (με έντονες πινελιές απο σαφράν). Μια κουζίνα με έθνικ επιρροές και βιολογική πίστη. Special πιάτο ανδαλουσιανό κοτόπουλο με νουαζέτα πατάτας. Κάβα, με 60 επιλογές και συνοδεία κρύων πιάτων ή finger food.

Mετά τις 9 το βράδυ, στο ισόγειο, οι djs επιλέγουν jazz-funk μουσικές, για να απολαύσουμε τα δροσερά κοκτέιλ του καλοκαιριού! Ενώ στον πάνω όροφο η ηλεκτρονική μουσική έχει την τιμητική της. House, Electro, E.b.m και 80’s. Στον τρίτο όροφο, μια απίστευτη mini gallery φιλοξενεί εκθέσεις καλλιτεχνών και εντυπωσιάζει με το γυάλινο πάτωμα της. Ένας πολυχώρος με αναγγενησιακή διακόσμηση σε μπλέ και κόκκινους χρωματισμούς.

Αν βρεθείτε στο κέντρο της πόλης, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις gothic στιγμές του Obi UpTown. Από τις 8 το πρωί για καφεδάκι, στις 12 το μεσημέρι με νόστιμα πιάτα και το βράδυ για χαλαρό ποτό.

Πληροφορίες
Σκουλενίου 2
Πλατεία Αγ. Θεοδώρων
210-3210512

Καλή σας Διασκέδαση!

Θέλω να πάρω ένα τροχόσπιτο,
Jane

Αφήστε μια απάντηση