Γκαζό-τσαρκα

Ένα φοιτητικό reunion είναι η αφορμή για βόλτα, βράδυ Παρασκευής. Πολύ ξενύχτι και περατζάδα στα στέκια του κέντρου, συγκεκριμένα πάμε Γκάζι. (encore un fois)

Alley Cat, στην Κωνσταντινουπόλεως (Kωνσταντινουπόλεως 50, Γκάζι, 210 3454.406) σε ένα indie στέκι, με μουσικά χρώματα από rock kai pop με τάσεις electro. Ηλικίες 25+ (κάτι), καθαρά ποτά και βαρελλίσια μπύρα Guinness (Γκρινιάρη, στην υγειά σου). Συνέχεια στη βραδιά με remixes από τους djs V-Sag και Tarkan, (μια πρόταση από την Katrinpi) και λικνίσματα στο ισόγειο του μαγαζιού, για τους φανατικούς χορευτές. Στον πάνω όροφο, η διασκέδαη ταυτίζεται με την lounge ατμόσφαιρα. Ένα μπαλκόνι, απίστευτα ιδανικό, για χαλαρό ποτό τα ανοιξιάτικα (προς καλοκαιρινά) βράδια του Μάη. (Ευμολπίδων 26, Γκάζι, 6909070030)

Δεν τελειώσαμε ακόμα την περιήγηση στη νυχτερινή ζωή του κέντρου. Πάμε Γκαζοχώρι, για ουζάκια και έντεχνες μουσικές, βλέπε Περίδη, Μάλαμα και πάει λέγοντας. Μια αγγουροντομάτα,λίγη τυροκαυτερή και το ούζο να δροσίζεται από τον πάγο. Στην υγειά μας! Ένα στέκι για μεζεδοκαρασοκαταστάσεις, με τραπεζάκια έξω και θαμώνες φοιτητές. Συζητήσεις περί πάθους στις σχέσεις, αφίξεις στην παρέα από Σουηδία και κοινοί γνωστοί στο διπλανό τραπέζι. Το ξημέρωμα έφτασε και καταλήγουμε στο Hoxton. Αναμονή μέχρι το πρώτο πρωινό metro για την επιστροφή. Πάλι ξενύχτι, ποτό και τσιγάρο… αποτοξίνωση από τον άλλο μήνα 😛
Τι μου άρεσε:
1) Κατέφθασε φίλος από Σουηδία, με το έτερον ήμισυ. Χάρηκα που τους είδα, για μια άλλη φορά ερωτευμένους.
2) Οι μπαταρίες μου δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο. Με χαρακτήρισαν αιώνιο παιδί…η καρδούλα μου το ξέρει 😛
3) Μετά από 4 χρόνια είδα παλιά γειτόνισσα εντελώς τυχαία, από τα φοιτητικά μου χρόνια. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος;

Τι δεν μου άρεσε:
1) Το κουδουνάκι που χτυπάνε στο Hoxton, προς ένδειξη “Κατεβάζουμε ρολλά”.
2) Τσολιά μου τι πίνεις; Αφού σε χαλάει!!!

Γυρίζω σπίτι ξημερώματα και πέφτω πάλι στα πατώματα,
Jane

One Comment

  1. Pingback: Χριστουγεννιάτικες Προετοιμασίες | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση