Ψέματα με στυλ νησιώτικο

alierman

Πόσο ψεύτης είσαι; Είπες αρκετά ψέματα το 2009; Αν είσαι στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν το ψέμα, διότι χωρίς αυτό θα ήταν μαύρη η αλήθεια, τότε κάνε ένα πέρασμα από το A lier man, στο Γκάζι. (γνώμη μου είναι οτι το ψέμα δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος, όμως το αποτέλεσμά του κάπως μπορεί να προσδιοριστεί)

Σε ένα παλιό σπίτι στo στενό της Σωφρονίου στο Γκάζι, όλο το γούστο της διακόσμησης έχει συνομοτίσει με τα «ψέματα» της νυχτερινής διασκέδασης, για να δημιουργηθεί το μικρό bar «A lier Man». Με λίγα λόγια, το μαζαγί είναι «αούα» σε στυλ, χρώμα και service όπως θα έλεγε η φίλη μου katrin. Η ατμόσφαιρα φαντάζει με σκηνικό σε ταινία του Almodóvar, οικείο περιβάλλον, jazz, blues, ethnic, rock, funk μουσικές και γευστικά πιάτα. O τοίχος του μαγαζιού εκθέτει photos, έργα τέχνης και δημιουργίες ερασιτεχνών και επαγγελματιών.

Ένα στολίδι στα στενά της πιο in περιοχής, στην πρωτεύουσα. Το μενού επιμελείται ο σεφ Νίκος Γιαννακάρης, με προτάσεις όπως ψαρονέφρι, γεμιστό με τυριά και σάλτσα σύκου, μαύρες ταλιατέλες με σολομό και κολοκύθι. Οι τιμές είναι λογικές. Αν πάλι προτιμάτε ένα χαλαρό καφεδάκι, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Το A Lier Man θυμίζει νησί, με τα ζωγραφιστά περβάζια, το μωσαϊκό από βότσαλα, το άσπρο ξύλο, τα χρωματιστά φωτιστικά και τα δροσερά ποτά. Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε στην έξοδο, το ομώνυμο περιοδικό του μαγαζιού.

Πληροφορίες
Σωφρονίου 2
Γκάζι
2103426322

Τι μου άρεσε:
1) Η αισθητική του μαγαζιού.
2) Το χαμογελαστό προσωπικό.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Όσοι επισκέπτονται το μαγαζί για καφέ, βρίσκουν καταφύγιο σε μικρά τραπεζάκια ή στο bar.

Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει, Σοφοκλής
Βόλτες by Jane

Αφήστε μια απάντηση