Κιθαρίστας ή Ντράμερ

Τελευταία παράσταση των Γιάννη Γιοκαρίνη και Ελένη Δήμου έλαβε χώρα (πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το ρήμα) το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στη Σφεντόνα.
γιοκαρίνηςΜια Ζωή Δε Φτάνει
Το θρυλικό Stage της Αλεξάνδρας ζεί την παρακμή του και είναι αφημένο στο έλεος της δεκαετίας του ’90. Σε ένα μαγαζί με 11 κατηλλειμένα τραπέζια και γύρω στα 30 άτομα που προτίμησαν το bar, δώθηκε το Don’ t Worry Be Happy. Με πρωταγωνιστές την Ελένη Δήμου, που κρατιέται μια χαρά στα κυβικά της, τον Γιάννη Γιοκαρίνη που κάποτε άφησε εποχή με την Ευλαμπία του, αλλά στην παράσταση απλά έκανε ένα πέρασμα και οχι πρόγραμμα, ένα τριμελές συγκρότημα με ήχους Hip Hop και έναν πιτσιρικά κιθαρίστα με καλή φωνή, που τράβηξε το μεγαλύτερο κουπί της βραδιάς.

Κάπως έτσι κύλησε το Σαββατόβραδο. Ζωντάνια δώθηκε στο κοινό με τα μόλις 6 τραγούδια (αν δεν κάνω λάθος) που ερμήνευσε ο Γιοκαρίνης, με πολύ καλή χορευτική κίνηση από την Ελένη Δήμου (την πιο βαθιά και άγρια φωνή της δεκαετίας του ’90), με μια πιτσιρίκα την Ίρις (γλάστρα) που συνόδευε στα φωνητικά, με έναν από τα δύο μέλη του συγκροτήματος των Όπα (τύπος δήθεν μέχρι το κόκκαλο) και με ηλικίες γύρω στα 50 να χειροκροτούν από κάτω. Εμείς απλά κατεβάζαμε τον μέσο όρο ηλικίας.

Υ.Γ. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίζεται την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο Κύτταρο Live. Μαζί του ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Υ.Γ. Από 2 Φεβρουαρίου η Ελένη Δήμου θα εμφανίζεται στον Ρυθμό Stage.

Πληροφορίες
Λεωφ. Αλεξάνδρας 22
Πεδίον Άρεως
210-8253991

Τι μου άρεσε:
1) Η φωνή της Δήμου, αλλά οχι τα τραγούδια της.
2) Ο Γιοκαρίνης με το κομμωτικό του ατύχημα. «Λίγος» αλλά λέων.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Η διασκευή στο Gummy Bear. Όλα έγιναν μόδα, φίλοι μου.
2) Τα videos που έπαιζαν στο videowall, με αναφορές από το youtube.
3) Οι ιδιοκτήτες της Σφεντόνας, ζουν σε άλλη εποχή.
4) Απο πότε το bar σε live μαγαζί θυμίζει σχολική τάξη;

Νοσταλγός του rock ‘n’ roll,
Jane

Αφήστε μια απάντηση