Travel Mind Syndrome

Από το Λονδίνο στην Αγία  Παρασκευή, με στάση στο Kou Kou για live βραδιά. Οι Travel Mind Syndrome «κυβερνούν» τον Ιανουάριο με το κομμάτι Breeze of Light μέσω Jumping Fish.


Τους απολαύσαμε στη Σκηνή του Koukou, με support τους Biotech και τους Pig on a Poke. Μας κίνησαν το ενδιαφέρον γιατί ο frontman (Φίλιππος) που διαθέτουν, έχει άριστη αγγλική προφορά, αν και Μεσολογγίτης, ζωντάνια και κίνηση. Το group απαρτίζεται από τον Πέτρο στα drums, την Κατερίνα στο μπάσο, τον Διονύση στη κιθάρα και τον Παύλο στα πλήκτρα. Ο ήχος τους έχει επιρροές από Ευρώπη και συγκεκριμένα από Αγγλία. Πολλοί θα τους «ταμπελοποιούσαν» σαν τους Coldplay, James. Εκείνοι όμως είναι θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers.

Οι βόλτες κόλλησαν στο κομμάτι Sex Drugs & Alcohol και είναι το πρωινό τους άκουσμα εδώ και μία εβδομάδα. Θα απολαύσουμε τα παιδιά στο Myga Live Stage στα τέλη του Φλεβάρη. Επιτέλους, οι ομάδες σε αυτή τη χώρα και ειδικά στη μουσική κάνουν βήματα, βλέπουμε φως στο τούνελ και τα σκυλοσουξεδάκια θα πρέπει να πεθάνουν από τους rock ήχους, μιας ηλεκτρικής κιθάρας!

More Info
Myspace

Τι μου άρεσε:
1) Ο Φίλιππος, από φωνή και κίνηση. Το έχει το show, μέσα του!
2) Το ντύσιμο του group, με πουκαμισάκια γραβάτες και ύφος σοβαρόtrendy.

Τι δεν μου άρεσε:
1) H τραγουδίστρια των Biotech που πολύ θα ήθέλε να μοιάζει με την Amy Lee των Evanescence.
2) Ο χιλιοακουσμένος ήχος των Pig in a Poke.

Σύνδρομο Μουσικής,
Jane

2 Comments

  1. Neikos

    Πως σου φανηκε ο συναυλιακος χωρος jane?? Ειδα τους Poem την κυριακη που περασε και απο ηχο ηταν σε πολυ υψηλα επιπεδα!! Και γενικα ολος ο χωρος ηταν προσεγμενος!

  2. Οι Travel Mind Syndrome ήταν πολύ καλοί, προσεχώς θα τους δούμε στο Σταυρό του Νότου, μάλλον το μήνα Μάρτη.

Αφήστε μια απάντηση