Εν Δελφοίς

Ηλιόλουστο Σάββατο, μετά από ξενύχτι και αρκετό χορό, αποφασίζεις να περπατήσεις το Κολωνάκι και να γευτείς ένα διπλό cappuccino επί της Δελφών. Έλα όμως που ούτε ο καιρός δε σε θέλει. Ξεκινάει το ψιλόβροχο και ο ήλιος χάνεται με μιάς. Αυτό θα πει γκαντεμιά.

Το 1992 ο Βασίλης Καλαντζής & ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα all time classic στέκι. Ανοίγει τις πόρτες του από τις 8 το πρωί με σάντουιτς και καφέ και κρατάει το κέφι σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καθαρά ποτά ( Ποτό € 8). Το επιλέγουμε για κεφεδάκι με άραγμα στον πεζόδρομο, διότι έχει γρήγορο service που ξέρει από καλό χιούμορ 😉

Πληροφορίες :
Δελφών 5
210-3608269
Κολωνάκι

Τι μου άρεσε:
1) Κατέφθασε στην Αθήνα παλιά συμφοιτήτηρια. Λιώσαμε στο ξενύχτι & το γέλιο.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Όταν η παρέα γίνεται Beverly Hills, χωριζόμαστε σε πηγαδάκια, καταστρώνουμε σχέδια ώστε να μην συναντηθούν οι «πρώην».

Με μαύρους κύκλους,
Jane

5 Comments

  1. μάλλον γεροπαράξενος έχω γίνει, αλλά πλέον δε μου αρέσει. παλιά (περίοδος …χιλιετίας) λέγαμε ότι το εν δελφοίς είναι το τελευταίο προπύργιο των εξαρχείων στο Κολωνάκι, τελευταία φορά που πήγα νόμιζα ότι πρωταγωνιστώ στο sex & the city. μου άρεσε περισσότερο όσο ήταν κυριλέ φοιτητικό στέκι…

  2. Δεν έχεις γ’ινει καθόλου γεροπαράξενος, απλά αγαπάς τα παλιά καλά στέκια που γνώριζες. Δυστυχώς εγώ τα μαθαίνω εκ των υστέρων!

  3. Άτιμο Μπέβερλι έχεις στοιχειώσει γενιές!
    Το Εν Δελφοίς ήταν από τα λίγα κολωνακιώτικα στέκια που είχαν χαρακτήρα. Και ο πεζόδρομος έχει κάτι το διαφορετικό…

  4. @kitsosmitsos
    Μη προδίδεις την ηλικία σου 😛

  5. Νομίζω ότι από τα μαγαζιά του πεζόδρομου μονάχα ο Ιπποπόταμος έχει κρατήσει «χαρακτήρα» :Ρ

Αφήστε μια απάντηση