Ginger Ale

Vintage αισθητική, στο κέντρο της πιο «επεισοδιακής» πλατείας, με lounge ήχους και γήινες jazz αποχρώσεις, after theatre στέκι με αυθεντικά έπιπλα από παλαιοπωλεία και δημοπρασίες του διαδυκτίου. Ακόμα να το βρείς; Ginger Ale, λέγεται και έχει ενθουσιάσει το κοινό της Αθήνας.

ginjer

Ένας χώρος που εκπέμπει σπιτική ατμόσφαιρα, με ασύμετρα σαλονάκια δεκαετίας ’60 & ’70, έχει δανειστεί το όνομα του από το γνωστό αναψυκτικό, που «έκανε πασαρέλα» τις ίδιες δεκαετίες με τα σαλονάκια. Μια φωτογραφία της Όντρεϊ Χέπμπορν, μια αφίσα του Man Ray και οι οι λουλουδένιες ταπετσαρίες κλέβουν την παράσταση. Ας μην ξεχνάμε πώς τα ποτά κινούνται σε λογικές τιμές. Να δοκιμάσετε mojito ginger ale, με τη μυστική συνταγή να σαγηνεύει κάθε ουρανίσκο. Ανοιχτό καθημερινά, από το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τι μου άρεσε:
1) Όταν η φίλη μου ξαφνικά δεν με αναγνωρίζει. Θεικό πράγμα, να γελάς με τα περασμένα και ιδιαίτερα με τα πάθη/λάθη σου.
2) O σερβιτόρος ήθελε να μου ρίξει κατάρα (καταλάθος του κούνησα το δίσκο), αλλά προτίμησε να μη μου το πεί. Το είδα στο βλέμμα του, I am a witch 🙂

Τι δεν μου άρεσε:
1) Όταν πίνω πολύ και δεν μπορώ να σταυρώσω λέξη δίχως σαρδάμ.
2) Περπατώντας ειδα κάτι που σου έμοιαζε, απίστευτα πολύ.

Πληροφορίες
Θεμιστοκλέους 74
Εξάρχεια
210-3301246

Οτι αγαπώ είναι για λίγο
Jane

2 Comments

  1. Neikos

    ωπ… καλο ακουγεται… για να το επισκευθουμε 😛

  2. κάνε καμιά βόλτα στην ένδοξη περιοχή των Εξαρχείων 😉

Αφήστε μια απάντηση