Τεχνόπολις & Νατάσα, πάνε πακέτο

Ο Ιούλης έφτασε, με βήμα αργό αλλά σταθερό. Καλό μήνα λοιπόν, πριν τον καλωσορίσουμε όμως συναντηθήκαμε για το γνωστό αποχωρισμό μας, για αυτή τη σεζόν, με τα Εισιτήρια Διπλά για να θαυμάσουμε τη Νατάσα Μποφίλιου, επί σκηνής. Αεράτη, ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη, η νεαρά μπριόζα, με τις μουσικές του Θέμη Καραμουρατίδη και τους στίχους του Γεράσιμου Εαυγγελάτου, μας ταξίδεψε για ακόμη μια φορά.

Η βραδιά άρχισε με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και τη Μαρία Παπαγεωργίου, οι οποίοι με νέα δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορεί «Όμορφοι και ηττημένοι» μας χάρισαν όμορφες ερμηνείες. Δεν έλλειψαν οι διασκευές…οι 7 Νάνοι του Θάνου Μικρούτσικου σε ska εκδοχή, μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Έκπληξη της βραδιάς η χορωδία που συνόδευε τη Νατάσα και η όμορφη εκδοχή του τραγουδιού Αεράκι. Πιστοί, στο πλάι της και τις απαιτήσεις της ο Φοίβος Κουντουράκης στα τύμπανα, στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας, κιθάρες ο Σωτήρης Καστάνης, πνευστά ο Παναγιώτης Ράπτης και φυσικά στο πιάνο ο Θέμης Καραμουρατίδης. Επιμέλεια στα εκπληκτικά video ο Παντελής Φραντζής.

Τι μου άρεσε:

1) Το φόρεμα της Νατάσας.
2) Η λαοθάλασσα από την πιτσιρικαρία και τα ερωτευμένα ζευγάρια.
3) Η φωτογράφος της βραδιάς, με το νέο της κούρεμα.

Τι δεν μου άρεσε:

1) Ο ήχος, μας ξάφνιασε απο τους μικροφωνισμούς.
2) Που περίμενα στην ουρά για εισιτήριο, γιατί έχω (κακο)καλομάθει τον τελευταίο καιρό.
3) Δεν αντέχω άλλο σουρεαλισμό…τα νεύρα μου!

Καλό Μήνα,
Jane

2 Comments

  1. Όμορφα ήτανε, όντως. Ειδικά η στιγμή που ανάψανε τα κεράκια και ας ήταν και στημένη 🙂

  2. Pingback: Tweets that mention Τεχνόπολις & Νατάσα, πάνε πακέτο | Βόλτες στην πρωτεύουσα -- Topsy.com

Αφήστε μια απάντηση