Αττικό Άλσος : Μπαλάφας Μουζουράκης


photo by Κατερίνα Πασπαλιάρη

Το Αττικό Άλσος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων και της Υπερνομαρχίας Αθηνών – Πειραιώς, προσφέροντας έτσι μία δροσερή νότα στα βράδια των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Στις 30 Ιουλίου κλείσαμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού με τον Λεωνίδα Μπαλάφα & τον Πάνο Μουζουράκη. Support Group στη βραδιά οι Ωρίωνες. Οι δύο τραγουδοποιοί με επιτυχίες τους και διασκευές, συσπείρωσαν το νεανικό κοινό on stage. Πραγματικά έγιναν ένα με το κοινό και ήπιαν τεκίλα μέχρι αργά.

O Πάνος, όπως πάντα, με αμείωτη ενέργεια, καταπληκτικός showman και με ερωτική βραχνάδα στη φωνή, αγκάλιασε τον κόσμο και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ο Λεωνίδας, παρέα με την κιθάρα του, τη φυσαρμόνικα και ένα μπουκάλι Τεκίλα, χόρευε ασταμάτητα και ενθάρρυνε τον κόσμο να ακολουθήσει τις μουσικές του.

Μικρά tips της βραδιάς: Η Μαρία Σολωμού βρισκόταν στο κοινό, όπως επίσης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο κοινός φίλος και συνεργάτης των τραγουδοποιών Γιώργος Μυλωνάς.

Πληροφορίες
Η Είσοδος στο θέατρο του Αττικού Άλσους είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια). Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Τι μου άρεσε:
1) Η ένθερμη υποδοχή & αστείρευτη διάθεση του κόσμου.
2) Η Αθήνα δεν αδειάζει ποτέ, απλά λιγοστεύει η κίνηση στους δρόμους!
3) Πέτυχα γνωστό μετά από 5 περίπου χρόνια και έμοιαζε σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Τα τεχνικά-ακουστικά προβλήματα που δημιουργούσε το κοινό. Γιούργια στη σκηνή, λέμε.

Υ.Γ. Παράβολο των 15€ στην εφορία, ληξιαρχική πράξη γέννησης από το Δήμο και μια δημοσίευση σε Αθηναϊκή εφημερίδα. Μάντεψε τι σκαρώνω πάλι; (…Τύφλα να χει ο πεθερός)

Ο χαμένος τα παίρνει όλα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση