Λεωνίδας Σώζος @Void

Μία πρόταση για τους φίλους των live μουσικών, στο Void 18 & 19 Δεκεμβρίου με τον Λεωνίδα Σώζο.

Λίγα λόγια …

Ο Λεωνίδας Σώζος μας συστήθηκε το χειμώνα του 2009 σαν τραγουδοποιός – ερμηνευτής και μας εξέπληξε με το δυναμικό ερμηνευτικό του ταλέντο και τις εμπνευσμένες συνθέσεις του.

Σε ηλικία 7 χρονών, έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Από τα 13 και έπειτα, άρχισε να δημιουργεί τους δικούς του ήχους. Έχει σπουδάσει κλασσική κιθάρα, έχει κάνει θεωρία και αρμονία και συνεχίζει τις σπουδές του στο πιάνο και την φωνητική. Αν και έχει πειραματιστεί με διάφορα είδη μουσικής, ο χώρος στον οποίο νιώθει πιο άνετα, είναι αυτός της ποπ-ροκ.

Το 2008 ξεκίνησε τις εμφανίσεις του, σε Μουσικές σκηνές της Αθήνας και έκτοτε έχει εμφανιστεί με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους του (Σαννυ Μπαλτζή, Γιώργο Δημητριάδη κ.α.). Μερικές από τις εμφανίσεις του ήταν: Αρχιτεκτονική (Γκάζι), Ρυθμός stage, Γυάλα stage, Glam bar, Σφεντόνα, Κύτταρο, Metropolis live stage, Οξυγόνο live.

Η πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία ήταν με τη συμμετοχή του στο ομώνυμο  cd  των «KARMA» στο τραγούδι «Άγγελοι». Από τον Μάιο του 2010 ανήκει στο δυναμικό της Sony Music , μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα το πρώτο του τραγούδι «Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου» και μας ξεσηκώνει με τα πολύ δυναμικά live του.

Που θα τον ακούσετε;
YOUTUBE
Myspace

Πληροφορίες
Void Dance Bar
Ευμολπιδών 26, Γκάζι
Ώρα έναρξης 22.30, Είσοδος 5€

Καλή Ακρόαση,
Jane

Αφήστε μια απάντηση