Key Bar : Το κλειδι της Πραξιτέλους

Χριστούγεννα, μια βόλτα στα μπαράκια της πόλης, για να μάθουμε πώς διασκεδάζουν τις γιορτινές μέρες, οι πρωτευουσιάνοι αυτής της χώρας.

Το Key bar είναι ένα στέκι που μαζεύει κόσμο ηλικίας 30+, αγαπάει τη ροκ μουσική, αλλά «χάνει» στο service. Ναι μεν ευγενικό αλλά πολύ αργό. Με alternative και groovy ακούσματα στα decks, τώρα πιο μεγάλο από πρίν, αφού διαθέτει το apokey bar. Πίσω από τις κατακόκκινες πόρτες του, προσφέρει Guinness βαρέλι, έχει φυσιολογικές τιμές. Εδώ συχνάζουν καλλιτεχνικές φάτσες, όπως σκηνοθέτες και ηθοποιοί. Στο Key επίσης τρώμε. Με αγάπη από την Ιταλία είναι οι φιλοξενούμενες γεύσεις Μπρουσκέτες, σαλάμια από Μιλάνο κτλ).

Το προτιμήσαμε γιατί είχε άδειο τραπέζι, βρίσκεται στο κέντρο και είναι προσβάσιμο για όλους τους φίλους. Μάθαμε την άποψη των άλλων για μας, τα μικρά διαδυκτικά σχόλια για το μελλοντικό γάμο διάσημου ζευγαριού στο twitter, απολαύσαμε λευκό κρασί, γελάσαμε για τα μελλοντικά σχέδια όσων μικροαστούν στην Αθήνα και μηύσαμε νέο μέλος στο παρεάκι των internet-καμένων.

Τι μου άρεσε:

1) Όσα χρόνια και αν περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων παρέα με φίλους δεκαετίας, δεν τις αλλάζω.
2) Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν σε mood εύκολα και γρήγορα.

Τι δεν μου άρεσε:

1) Η νοοτροπία «ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα».

Πληροφορίες
Πραξιτέλους 37
Αθήνα
210-3230380

Πρωτοχρονιάτικοι απολογισμοί,
Jane

3 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Key Bar : Το κλειδι της Πραξιτέλους | Βόλτες στην πρωτεύουσα -- Topsy.com

  2. ale-re-tour

    key bar—>like

    Τι μου άρεσε:
    μπορείς να φορέσεις χρυσό παπούτσι και παλί να ενσωματωθείς

    Τι δεν μου άρεσε:
    σε κάποια τραπέζια μιλάγαν δυνατά και δε μπόρεσα να χαλαρώσω. Μήπως γερνάω και δεν αντέχω τους θορύβους?ένας φίλος μου είπε για ένα μέρος που έχει πολύ ησυχία.

  3. Pingback: Interview : Για την Κατερίνα | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση