Nouvelle Vague

Αν η Σκουφά δε σας τη σπάει, αλλά την αγαπάτε για τα μπαράκια της, τον κόσμο της και λατρεύεται τα καλοφτιαγμένα cocktails, τότε βόλτα στο Nouvelle Vague.

Στέκι του Κολωνακίου, δυο βήματα από το αγαπημένο Σκουφάκι, που δίνει μεγάλη βαρύτητα στα cocktails και στο θέμα bar. Κάποτε είχε ανοιχτούς λογαριασμούς, με το θέμα κουζίνα, αλλά πλέον περιορίζεται στις δροσερές σαλάτες και στα κρύα πιάτα. Εδώ θα βρεις δροσερά ποτά, όπως sagria με φρεσκοκομμένο μήλο, πορτοκάλι και λίγη κανέλα. Αν είσαι φίλος του ξινού, τότε επέλεξε τη lemon pie με άριστη κρέμα που παραπέμπει στο αγαπημένο γλυκό. Μη μπερδεύεσαι είναι cocktail και μάλιστα ξεγελάει και σε χτυπάει στο δόξα πατρί. Happy Hour μέχρι τις 9 το βράδυ, σε 4 προτεινόμενα cocktail με τιμή 5€.

Από μουσική άποψη, καλύπτει πολλά γούστα. Από hip hop & r’n’b’, πέρασμα από Mainstream ακούσματα. Ο κόσμος συμβαδίζει αρκετά με την καθιερωμένη περιοχή του Κολωνακίου. Γιάπηδες, wanna be μοντέλες, απλοί φοιτητές, νεαρές παρέες και τυπάκια με προφίλ νεόπλουτου.

Πληροφορίες
Σκουφά 51
Κολωνάκι
210-3611107

Ας πιούμε να ξεχάσουμε,
Jane

4 Comments

  1. Ας εκμεταλλευτούμε τα happy hour, μια χαρά είναι!
    Δεν μας το’πες ότι το έριξες στο Κολωνάκι…

  2. Pingback: Tweets that mention Nouvelle Vague | Βόλτες στην πρωτεύουσα -- Topsy.com

  3. @kistomitsos

    Πριν το Κολωνάκι ήμουν Εξάρχεια, αν αυτό σου λέει κάτι 😉

  4. Pingback: Γιάννης Κοροβέσης: Κάτσε πίσω απ’ τη μπάρα | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση