Ελεονώρα Ζουγανέλη @Βύρωνα

Αυτές τις μέρες οι βόλτες έκαναν πέρασμα από τον Βύρωνα. Συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και φίλους της. Όπου φίλοι βλέπε Imam Baildi, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Λιβαδάς.

Θέατρο Βράχων, 21:30, ημέρα Τετάρτη ο κομπρέσορας που διαθέτει η φωνή της Ελεονώρας μας χάρισε μια βραδιά με εκπλήξεις, σ’ ένα κοινό που κυμαίνεται από την ηλικία των 17 εως 47. Στην κιθάρα και τα φωνητικά ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, ερμήνευσε κομμάτια από τον προσωπικό του δίσκο «Νηπιαγωγείο Αργά«.

Σε πρώτη ζωντανή εμφάνιση ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη είπαν το «Έλα«, τραγούδι που κέρδισε την αποδοχή του κόσμου το 2009. Με τον Κωστή Μαραβέγια μας θύμισαν οτι «Μη μιλάς άλλο για Αγάπη», κομμάτι του 1966 από το δίσκο Φορτηγό, του Διονύση Σαββόπουλου. Η Νατάσα Μποφίλιου με τα «Τσιγάρα Βαριά» σε ένα ντουέτο με την Ελεονώρα, μας δίδαξαν οτι φωνές υπάρχουν στη νέα γενιά. Ακόμα καλύτερα όταν οι φωνές είναι φίλες μεταξύ τους, ενώ ακόμα θυμούνται το κοινό τους ξεκίνημα.

Imam Baildi με τις άψογες διασκευές τους. Από το παρελθόν στο μέλλον, με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις και την Ελεωνόρα να ερμηνεύει Τσιτσάνη, μιλώντας για Ακρογιαλιές & Δειλινά. Έκτακτη παρουσίαση ενός ανέκδοτου κομματιού, από τον Κώστα Λιβαδά και την Ελεονώρα. Μια μπαλάντα, με πιάνο και πολύ συναίσθημα.

Κλείνουμε το καλοκαίρι με τις τελευταίες συναυλίες στην πρωτεύουσα. Αναμένουμε το ξεκίνημα του χειμώνα, σε μουσικές σκηνές. Χωρίς μουσική, η ζωή είναι φτωχή.

Jane

Αφήστε μια απάντηση