MG

Σε μια περιοχή όπου οι περισσότεροι ψυχολόγοι, ψυχαναλυτές και ψυχίατροι ανά τετραγωνικό έχουν τα ιατρεία τους, μαζί με γυναικολόγους, παθολόγους, αγγειολόγους κι αρρωστολόγους κάθε είδους, βρίκεται το MG.

Ο λόγος για το μικρό cosy μπαράκι, στην Πλατεία Μαβίλη. Πάνω στη Σούτσου στον αριθμό 11, βρίκεται ένα στέκι με ωραίες μουσικές, όπως κλασσικά τανγκο, ethnic, jazz και όχι rock καταστάσεις όπως νομίζαμε. Το MG δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή μάρκα βρετανικών αυτοκινήτων, αλλά με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού Μίμης & Γιάννης.

Εδώ συχνάζει ο Ψαριανός, ο Αντώνης Πανούτσος και κάθε σουλατσαδόρος που εκτιμάει την καλή μουσική και τις βραδιές στην πολή. Δευτέρες και Τρίτες το MG ακούει εναλλακτική ρομαντική μουσική (απο Χατζηδάκι και πάνω).

Πληροφορίες
Σούτσου 11
Πλατεία Μαβίλη

Τι μου άρεσε:
1) Εκείνο το βράδυ όλα ήταν υπέροχα.

Υ.Γ. Για τους φανατικούς που επιλέγουν αυτές τις μέρες να μείνουν στην πρωτεύουσα, προτείνουμε αυτό «Pass Ρόμβης open society: Οι επαγγελματίες των Ρόμβης, Κλειτίου, Κτενά και των πέριξ οδών συντονίστηκαν σε κατεύθυνση δράσης και βγαίνουν στους (πεζο)δρόμους οργανώνοντας δρώμενα σε γιορτινό κλίμα, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και κουκλοπαίκτες για τα παιδιά, γιόγκα του γέλιου και κεράσματα, σουίνγκ και συναυλίες (Amor Latino και Musica Mista)» (πηγή Αθηνόραμα)

Καλή Πρωτοχρονιά,
Jane

Αφήστε μια απάντηση