Γλυκές (παρ)αισθήσεις

Συνήθως μετά το αλκοόλ, θέλεις κάτι γλυκό κι ας είναι αυταπάτη (που λέει και ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ). Hot Spot της πρωτεύουσας, για εκείνους που δεν ακολουθούν κατά γράμμα τα λεγόμενα του διαιτολόγου.

Ένας ποδηλάτης, που αγαπά τις γεύσεις (ιδιαίτερα τις γλυκές), άνοιξε μια μικρή κρεπερί στο κέντρο της πρωτεύουσας. Στην οδό Κολοκοτρώνη 16 γωνία με Πραξιτέλους, όπου τα κολωνάκια του πεζοδρομίου διακοσμούνται με σέλες ποδηλάτου, η ζύμη της κρέπας σου σπάει τη μύτη και ο ευγενικός τύπος πίσω από τη βιτρίνα με τα διάφορα υλικά, διαθέτει φανταστικό βλέμμα. Μετά από ένα καλό κοκτέιλ, μια κρέπα, γλυκιά ή αλμυρή, είναι απαραίτητη. Στάση στις Αισθήσεις, για καφέ στο χέρι και κρέπα σοκολάτα-μπισκότο. (Τηλ. 210-3213713)

Αν πάλι αγαπάτε την ελληνική παράδοση και συχνάζετε στα μπαράκια της Πανόρμου, τότε η Boulouka είναι «μανούλα» στους πολίτικους Λουκουμάδες, με μέλι ή σοκολάτα. Αν θες να γουρουνιάσεις λίγο παραπάνω, πρόσθεσε και μια μπάλα παγωτό, κατά προτίμηση φιστίκι. Εδώ θα βρεις εξαιρετική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, πολίτικη κρέμα με βανίλια & μαστίχα. Το service είναι εξαιρετικό κι οι τιμές χαμηλές. Πρόκειται για νέα άφιξη, που θα σπάσει ταμεία. (Πανόρμου 84, 210-6990131).

Γλυκάθηκες ή κάνεις δίαιτα;
Jane

One Comment

  1. πασχαλίτσα!

    γλυκάθηκα η… μπουλούκα!

Αφήστε μια απάντηση