Ζύθος : Restaurant Beer

ζύθος

Στο Χαλάνδρι αν βρεθείς και θες μια βαρελίσσια να γευθείς, τότε πάτα φρένο στο Ζύθο. Άνετος χώρος, με ροκ μουσική, ποικιλία σε μπύρες, άριστο σέρβις (ανησυχητικά εξυπηρετικό) και καλό φαγητό. Δοκιμάσαμε Κοτόπουλο Sateè (9,50) -Φιλέτο κοτόπουλου σε καλαμάκια με skin potatoes και salsa di galo-, Πατάτες τηγανητές φρεσκοκομμένες με σως BBQ (4,90), ανοιξιάτικα ρολά με γέμιση λαχανικών garni σαλάτας και γλυκόξινο chilli (8,50). H αυθεντική πικρή PILSNER URQUELL στο κόσμο από το Pilsen της Τσεχίας με κεχριμπαρένιο χρώμα, επίγευση πικράδας 4,8% alc vol 0,3lt (4,50) και τη θολή ΜΑΙSEL’S WEISSE
Από το 1887 στο Bayreuth του Μονάχου απο την ομώνυμη οικογένεια παράγεται η καστανόξανθη θολή με υπέροχο άρωμα φρούτων και πλούσιο αφρό και 5,2% alc vol 0,3lt (4,90).

Για καλοφαγάδες και φίλους της μπύρας είναι ιδανικό, καλύπτει τα γούστα του κοινού θνητού πότη. Το αδερφάκι του βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Α. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), 210-9850478.

Πληροφορίες
Κολοκοτρώνη 8
Πλ. Δούρου
Χαλάνδρι
210-6896700

Στην υγειά των αχάριστων,
Jane

One Comment

  1. Από τις καλύτερες μπυραρίες της περιοχής! Αν και όπως έγραψες, οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, και τα σαββατοκύριακα από τον πολύ χαμό περιμένεις λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση