Σα στο «σπίτι» σου

Στην κάβα του σπιτιού σου, το τζίν και η τεκίλα έχουν πιάσει πάτο. Άρα έχεις ένα καλό λόγο να βρεθείς στο νέο στέκι του Χαλανδρίου, που θυμίζει σπίτι, ακούει swing και σερβίρει ψαγμένα κοκτέιλ, όπως ο υπεύθυνος bartender του, Γιάννης Κοροβέσης.

Σε μια αυλή, που κινείται σε γκρι αποχρώσεις οι άνθρωποι της αγαπημένης Αμπάριζας του κέντρου επιχειρούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο Χαλάνδρι. Κάπως έτσι, οι νύχτες του καλοκαιριού θυμίζουν κάτι από τις αγαπημένες δεκαετίες των ’30- ’40. Ο λόγος είναι απλός. Μουσική που σε παραπέμπει αλλού, καλό αλκοόλ που σε δροσίζει. Δοκιμάσαμε τζιν με lime, φασκόμηλο (τ’ όνομα του κοκτέιλ «First …» το υπόλοιπο δεν το θυμάμαι), γιατί πάντα προτιμάμε τις ξινές γεύσεις.

Αν θες να μπεις για τα καλά στη φιλοσοφία του μαγαζιού, μη ντραπείς να ζητήσεις τη γνώμη του Γιάννη Κοροβέση, για το κοκτέιλ που θα επιλέξεις. Ο κατάλογος είναι αρκετά ενημερωμένος και επεξηγηματικός, αλλά ο ειδικός πάντα δίνει μια σωστή κατεύθυνση. Ο κατάλογος θυμίζει φυλλάδιο για αγορά επίπλων ή καλύτερα free press με καλλιτεχνικές photos και έξυπνες ατάκες.

Πληροφορίες
Spiti Cocktail Bar
Αν. Παπανδρέου 9
Χαλάνδρι
210-6833677

Τα καλοκαίρια στην πρωτεύουσα έχουν άλλον αέρα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση