Για εκείνα που χάνουμε

tree

Καθώς ο κύκλος εργασιών για αυτό το έτος κλείνει, οι βόλτες ποστάρουν το κύκνιο άσμα για το 2013 και αναμένουν τη νέα χρονιά, με όμορφα και αξέχαστα.

Κλαίμε γιατί το θρυλικό Blues στη Πανόρμου, με τις αξέχαστες ροκ συλλογές και τις μπύρες, έγινε μεζεδοπωλείο με πορτιέρη και τουπέ καταστάσεις. Εδώ ζήσαμε τα πιο όμορφα βράδια, με Live Μουσική, κρυφά ραντεβού, βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα, νέες γνωριμίες και κλείσαμε το μαγαζί κάμποσες φορές.

Δειλό δάκρυ γιατί αποχωριζόμαστε συνεργάτες και συναδέλφους, που βγαίνουν στη σύνταξη, νέοι και αναγκαίοι. Εχθές, δέχτηκα το πιο ωραίο Ευχαριστώ του έτους. «Ευχαριστώ τη φίλη μου «βόλτα» που μου χάρισε εισιτήριο, το καλοκαίρι του 2008, για να δω το αγαπημένο μου συγκρότητα, τους Sex Pistols». Νομίζω οτι δεν υπάρχει καλύτερη αναγνώριση από αυτό, ειδικά όταν είναι ανθρώπινο, από εκείνους που σε έχουν βοηθήσει επαγγελματικά και συναισθηματικά. Ένας από αυτούς είναι ο παλιός μου προιστάμενος. Τα καλύτερα για τον κ. Δημητρίου, γιατί είναι άνθρωπος και δεν βλέπει τους υφισταμένους του σαν μονάδες παραγωγής, αλλά σαν ανθρώπους.

Λυπούμαστε που δε θα έχουμε τη τιμή, να συζητάμε την κρίση, πέρα από τις οθόνες της παράνοιας, παρέα με τον κ. Αρτίκη. Εξαιρετικός εκπαιδευτικός, με δημοκρατικές απόψεις και βάθος γνώσης. Ένας αιώνιος «έφηβος» των οικονομικών επιστημών, που ξέρει να λέει Συγνώμη, για τα λάθη που έγιναν απο τη γενιά του.

Καλή χρονιά από τις βόλτες για εκείνα που θα έρθουν,
για ένα Νέο Έτος
γεμάτο ευχάριστα αναπάντεχα,
περισσότερη μουσική,
λιγότερη αρνητικότητα και
πλατιά χαμόγελα,
Jane

One Comment

  1. pikinos

Αφήστε μια απάντηση