Άνοδος

Χριστούγεννα, μέσα από θερμές ευχές, πολλά φιλιά, ξενύχτι, τσιγάρα, αλκοόλ και πάντα αγαπημένα πρόσωπα, φέτος θα κάνω κάτι που δεν είναι στα καθιερωμένα…’Όχι οικογενειακά γεύματα, επισκέψεις σε μέρη που με μελαγχολούν και ώρες απογοητευμένη μπροστά από τις απώλειες του χρόνου, που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά!

Άνοδος Stage επί της οδού Πειραιώς για να ακούσουμε τον αυθεντικό τρελοροκά, Λάκη Παπαδόπουλο, που ζητάει κάτι γλυκό κι ας είναι αυταπάτη, ο Κώστας Τουρνάς μας γύρισε πίσω με κομμάτια των Poll και όχι μόνο, ο Γιάννης Κότσιρας κράτησε το λαϊκό μέρος της βραδιάς, αλλά αναφέρθηκε και στις επιτυχίες των 12 χρόνων δισκογραφίας. Μαζί τους νέο αίμα ο Δήμος Αναστασιάδης και η Ειρήνη Ψυχάρη, δυο παιδιά που πρωτοείδα στον Σταυρό του Νότου και πραγματικά χάρηκα πολύ που πλέον τραγουδούν σε μεγάλη μουσική σκηνή της Αθήνας με ανθρώπους πεπειραμένους στο χώρο.

Ταπετσαρία με σχέδιο μπαρόκ, μεσαιωνικός πολυέλαιος, άνετες καρέκλες (λίγο κοντές, μάλλον για νάνους) και κουρτίνες που θυμίζουν αυλαία θεάτρου, δηλαδή κόκκινο βελούδο. Από τις πιο άνετες μεγάλες μουσικές σκηνές που έχω επισκεφτεί. Τιμές οι κλασσικές που ισχύουν όλο το χρόνο (160€ μπουκάλι στα τέσσερα άτομα, 80€ κρασί στα δυο άτομα), και πολύ συνεργάσιμο προσωπικό.

Τι μου άρεσε:
1)Παρέα κάπως ανάμεικτη…Φίλοι που γνώρισα κάποια χρόνια πριν και είμαι περήφανη γ’ αυτό!
2)Η Ρηνούλα που τραγούδησε το «Έλα» της Ελεονόρας Ζουγανέλη.
3)Μα φυσικά ο Λάκης με το χιούμορ του.

Τι δεν που άρεσε:
1)Οι Χριστουγεννιάτικες διαμάχες που υπάρχουν σε όλες τις παρέες.
2)Πάλι νύσταξα σχετικά νωρίς…Πρέπει να βρω μια λύση.

Πληροφορίες
Άνοδος Stage
Πειραιώς 183 & Παλλάντος 38
2103468100

Δε με πίστεψες ποτέ
Δε με άφησες καημέ
να σου δείξω το πόσο σ’ αγαπάω

Πολλές ευχές,
jane

Αφήστε μια απάντηση