Στύλ Cafe

Έξω ο καιρός βροχερός… που να γυρίζεις (όπως λέει και ο Π. Σιδηρόπουλος) αναρωτήθηκα, αλλά πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου, με θυμήθηκες… Όπως πάντα για κάτι της στιγμής. Έτσι αποφάσισα οτι δε θέλω να καταντήσω ποτέ «ο πασατέμπος σου για να περνάει η ώρα«… Βολτάρω για να μη δώσω και σε άλλους τη χαρά να με ρίξουν ψυχολογικά, οπότε λέω να αφήσω πίσω πληγές και εκδίκηση.

Ψυρρή λοιπόν…Ένας χώρος με στυλ, σε ένα ζεστό καφέ,τύπου bistrot με μπλέ και γκρί αποχρώσεις, μουσικές χριστουγεννιάτικες αλλά και όμορφα ελληνικά τραγούδια. Μέσα σε αυτά ξεχώρισα το διασκευασμένο «Δε θέλω πια να ξαναρθείς» και τη «Σερενάτα» από τη φωνή της Μπάμπαλη. Γεύτηκα ακόμα έναν latte παρέα με τη φιλενάδα μου. Είπαμε τα νέα του μήνα αλλά και τα κωμικοτραγικά περιστατικά που μου συμβαίνουν. Πόσο δυνατός μπορεί να είναι ο μαλακομαγνήτης που κουβαλάω; (sorry για την έκφραση)

Τι μου άρεσε:
1) Ενώ μισώ τη βροχή, βγήκα σήμερα με όρεξη για περίπατο. Λες να πάω κανένα Λονδίνο; 😛
2) Μου αρέσουν τα μαγαζιά που έχουν άνετο μπάρ για να γευτείς μια γουλιά καφέ, ακόμα και σε σκαμπώ. Το Στυλ είναι ένα από αυτά.

Τι δε μου άρεσε:
1) Οι μίζεροι άνθρωποι που πιστεύουν οτι με την απομόνωση τις εορταστικές μέρες, κερδίζουν κάτι πιο κοντά στον εαυτό τους. Μέγα λάθος…Έχω και επιχειρήματα για το θέμα!
2) Δεν υπήρχε διαθέσιμη κάρτα του καταστήματος.

Πληροφορίες
Πλ.Ψυρρή
Αγ.Αναργύρων 12

Αποφασιστικά φιλιά,
jane

4 Comments

  1. Το στυλ δε μου άρεσε κυρίως λόγω κάπνας. Ενώ σαν χώρος είναι αρκετά όμορφος.

  2. Κωνσταντινα

    To styl apla einai ena apo ta omorfotera magazia..xtupame kathimerina «»karta»» edw k 1.5 xrono!!!eidika twra etsi opws einai stolismeno einai polu omorfa!!!keep on!!

  3. Όντως είναι ιδιαίτερο στέκι!

  4. jacob-4

    αμηχανο και αργο προσωπικο, αλλα το χειροτερο, το ποτηρι κρασι στον καταλογο ειχε 5 ευρω και οταν πληρωσαμε ειχε 7 ευρω. Κι οταν ρωτησαμε μας ειπαν »α αλλαξε η τιμη»!
    Ουτε απ εξω δεν ξαναπερναω

Αφήστε μια απάντηση