Tapas

Πόσες φορές έχετε κρύψει την αλήθεια από τους άλλους ή ακόμα και απο τον ίδιο σας τον εαυτό; Θα μείνετε πιστοί στα απωθημένα σας ή μπαίνετε σε εξομολογήσεις, ακόμα και αν έχουν περάσει τα χρόνια; Σε όποιο στρατόπεδο και αν είστε, οι εκπλήξεις καραδοκούν, τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Θα πρωτοτυπήσουμε και σήμερα. Βόλτα στο Γκάζι, για ένα ποτό (το ένα γίνεται τρία) με ανθρώπους που μας εκπλήσσουν τον τελευταίο καιρό! Τρεις αδελφικοί φίλοι : ο «επικοινωνιακός», ο «κοντός» και ο «γόης». Εγώ άραγε που κολλάω; Anyway! Στο Τapas όλοι οι καλοί χωράνε, διότι η διασκέδαση εδώ δεν κάνει διακρίσεις.

Κεντρική ιδέα των Tapas, που ξεκίνησαν από τον Νότο της Ισπανίας, είναι η κουζίνα με γεύσεις της Μεσογείου σε συνδυασμό με mainstream τρόπο διασκέδασης, που θυμίζει περισσότερο bar και λιγότερο εστιατόριο. Το Tapas στο Γκάζι άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το Μάιο του 2003, σερβίρει φαγητό αλλά διαφέρει από τα συνηθισμένα glamour εστιατόρια. Το ύφος του είναι πιο χαλαρό και νεανικό. Όσο για την κουζίνα του; Μεσογειακές γεύσεις με στοιχεία από μεξικανικό spice.

Ήχοι jazz, funk, soul, αλλά και 60s-70s και χώρος με funky χρώματα, ζεστός και φιλόξενος! Ώρες που μπορείτε να το επισκεφθείτε; Καθημερινά, από τις 8 έως τη 1.30 και Παρασκευή – Σάββατο από τις 9 έως τις 2. Τι τιμές παίζουν; Φαγητό 15-17€ το άτομο, κοκτέιλ 8.50€.

Τι μου άρεσε:
1) Οι μουσικές επιλογές καλές, μέχρι ένα σημείο!
2) Χορός και ανεβασμένη διάθεση.
3) Γνώρισα διάδοχο του Πυρπασόπουλου 🙂

Τι δε μου άρεσε:
1) Οχι άλλο bit!

Πληροφορίες
Τριπτολέμου 44
Γκάζι
210 3471844

«Τα λέμε» του χρόνου 😛
jane

Αφήστε μια απάντηση