Η παραγκούπολη με τα κρίνα

Favela είναι ένα αγριολούλουδο που ανθίζει σε βουνά, απλώνει τις ρίζες του και αντέχει. Μια παραγκούπολη, που από μέσα της ξεφύτρωσαν άνθρωποι λουλούδια.

Έτσι κατέφθασε στην Πέτρου Ράλλη μια μουσική σκηνή, που ήρθε για να μείνει και να ριζώσει. Στο χώρο αυτό τα Διάφανα Κρίνα, έδωσαν δύο Live παραστάσεις για το κοινό τους. Στις 20 και 27 Μαρτίου. Εννοείται πως δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε.

diafana_krina

Νέος δίσκος, νέα κομμάτια με πιο αισιόδοξη ματιά, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Μην φοβάσαι μωρό μου, πάνω λάμπουν τ’ αστέρια κι εδώ κάτω λάμπουμε εμείς. Για στίχος του συγκροτήματος, είναι αρκετά αισιόδοξος. Παλιές τους επιτυχίες όπως Κυριακή των Βαίων, Μέρες Αργίας, Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ’ την Κόλαση, Απέραντη θλιμμένη Ανταρκτική , πόρωσαν το κοινό και σε πολλούς θύμησαν χρόνια εφηβικά.

Δυστυχώς δεν ακούσαμε τα αγαπημένα μας, Τα χρόνια μου ναυάγησαν στις ξέρες σου, Θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινόπωρου δείλι, Έγινε η απώλεια συνήθεια μας. Another time, ίσως. Δραστήριοι, με νεύρο και πάθος ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα για άλλη μια φορά συγκίνησαν και άναψαν τα αίματα της νεολαίας…και όχι μόνο. Ελπίζουμε το καλοκαίρι να είναι πάλι κοντά μας.

Πληροφορίες
Favela Live Stage
Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1
Ρούφ

Photo: fm-ekfrasi

Τι μου άρεσε:
1) Η παρέα της βραδιάς. Είχα συνοδεία στην κατάθλιψη.
Παράπονο δεν έχω!
2) Επιτέλους πήγα Διάφανα Κρίνα. Ω ναι!

Τι δεν μου άρεσε:
1) Ο αποχαιρετισμός του τραγουδιστή…”Τα λέμε σε μια άλλη ζωή”
2) Πολύ κάπνα, βρε παιδί μου…φαντάσου να ήμουν αντικαπνίστρια :p

Βάλτε να πιούμε (ζωή),
Jane

Αφήστε μια απάντηση