The Ark Festival

Κεραμεικός. Είχα καιρό να κατέβω στην περιοχή που έχει μετατραπεί στο χειρότερο Μπουρνάζι. Συνάντηση με Σπιναλογγίτη, με καλλιτέχνη designer, μια φωτογράφο με «ψαγμενίλα», ένας gadgetάκιας. Άλλο να στο λέω και άλλο να μας βλέπεις.

Photos by spytro

Καφεδάκι βιολογικό από το Street Food (Τριπτολέμου 12, Γκάζι, 210-3474763. Επιλογή για γερά στομάχια. Εμείς δεν συμπεριλαμβανόμαστε σε αυτά. Έχουν καταφέρει τ’ αναποφάσιστα να μας το διαλύσουν. Γρήγορο sandwich με τονοσαλάτα (μούρλια), για να περιοριστεί το τρέμουλο απo τον καφέ. Όπως λέει και ο διπλανός μου «Μια ώρα ζωής έχουμε» και ήπιε μια γουλιά απο τον δυναμίτη, που βρισκόταν μέσα στο πλαστικό ποτήρι.

Φτάσαμε στην είσοδο της Τεχνόπολις. Δύο φουσκωτοί, από εκείνους που κάνουν «πόρτα» στα σκυλάδικα. «Το εισιτήριο σας;», με ύφος μπουλντόγκ. «Το εισιτήριο μου;», με νάζι στον συνοδό μου. Περάσαμε το «λυσσασμένο» σκύλο και μας περιμένει μια έκπληξη. Free Hugs. Ελάτε ν’ αγκαλιαστούμε. Για σπάσιμο βουτάμε ο ένας τον άλλον. Τους κομπλεξάραμε λες; Χάσανε το μεροκάματο τα παιδιά. Μου κάνει εντύπωση που όταν ζητάς μια αγκαλιά διστάζουν και όταν αποφασίζεις να μη τη δίνεις απορούν. (άσχετος συνειρμός)

Ας περάσουμε στον λόγο που βρεθήκαμε στο παλιό εργοστάσιο του Γκαζιού. Το Ark Festival 12 & 13 Σεπτεμβρίου, καλεί φίλους στη σκηνή του. Εμείς απολαύσαμε Imam Baildi, με πολύ κέφι. Τα έχουμε ξαναπεί. Έχουν φαντασία να προσφέρουν τον παλιό ήχο με γαρνιτούρα φρέσκου. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο τελευταίος τους δίσκος cookbook. Συνέχεια με Νατάσα Μποφίλιου. Εξαιρετική φωνή, ανανεωμένη full, αλλά με μη αναμενόμενο πρόγραμμα το οποίο δε μας προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη. Κωστής Μαραβέγιας με αδρεναλίνη, πάντα καλός performer αλλά ακόμα καλύτερα να πει τραγούδια, κάποια στιγμή. Πιστεύουμε οτι ήρθε ο καιρός. Επόμενη…το όνομα της βραδιάς, η Monika. Δεν είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη δουλεία της. Γνωστή και πολύ αγαπημένη. Απλά μια διαπίστωση. Η μουσική της είναι για το ηχείο του σπιτιού και οχι για live. Σαν μουσική δωματίου ένα πράγμα. Επίσης, ποτέ δεν αγάπησα τη χροιά της σε ελληνικό στίχο. Θα προσπαθήσω όμως, το υπόσχομαι.

Τι μου άρεσε:
1) Χορός. Ξεδώσαμε.
2) Μπύρα 400ml με 3euro.
3) Να μαστε πάλι στα γνωστά. Γκάζι, αστεία, Ark, τέλος καλοκαιριού.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Ο Βουγιουκλακικός μονόλογος της Νατάσας.
2) Μπλούζα με κάτι που θύμιζε διάφανη πούλια. Μια επιλογή της Monika. OMG

Του χρόνου πάλι,
Jane

2 Comments

  1. known stranger

    Καλά είναι αυτά τα events, βλέπεις και παλιούς δυσαναγνωρίσιμους γνωστούς…

  2. αχαχαχαχαχαχ τελειο!

    asteies eikones

Αφήστε μια απάντηση