I am my own wife

Μια αληθινή ιστορία, στη ζωή και το έργο της Σαρλότε φον Μάλσντορφ. Ένα αγόρι γεννημένο στο Βερολίνο το 1928. Μεγαλώνοντας γυναίκα, μιλάει για τη Γερμανία των Ναζί και του Κομμουνιστικού Καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας.

Haris Atonis

Το έργο του Νταγκ Ράιτ, έχει κερδίσει δεκάδες θεατρικά βραβεία, ακόμα και το Τony Award και το Pulitzer Prize for Drama. Αφηγείται την ιστορία της Σαρλότε, μέσα από συζητήσεις με τον ίδιο το συγγραφέα και με αναδρομές στο παρελθόν. Ο Χάρης Αττώνης ερμηνεύει και ο Ιωσήφ Βαρδάκης σκηνοθετεί. Στις μουσικές η Μαριέττα Φαφούτη, η Ρεβέκκα Μουστάκη-Ζέη στα σκηνικά δημιουργώντας ένα χώρο ονείρου και ανάμνησης. Η Χριστίνα Σκαρπέλη στα κοστούμια, με τις καλύτερες κριτικές γύρω απο τ’ όνομά της.

Μια παράσταση που μιλάει για προσωπική ελευθερία, φιλετικό ρατσισμό, θάρρος, ανάμνηση, πόλεμο και το δικαίωμα στο όνειρο.

Πληροφορίες
104
Ευμολπιδών 41
Γκάζι
2103455020
Γενική είσοδος: 10€
Παραστάσεις: Σάβ. & Κυρ. 9.15 μ.μ. εως 20/1

Τι μου άρεσε:
1) Ο Χάρης εναλλάσσει ρόλους, ασταμάτητα και σε καθηλώνει. Αποκαλυπτική η είσοδος του Χάρη επί σκηνής. Έξυπνη σκηνοθετική έναρξη.
2) Φωτισμός στη πέννα.
3) Υπέροχη ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, που διαδραματίζονται σε μια από τις δυσκολότερες εποχές που πέρασε η ανθρωπότητα.
4) Στο χώρο του 104 φιλοξενείται bazaar βιβλίου του οίκου Καστανιώτη.
5) Ο καφές στο 104 τίμιος και σεβαστής ποιότητας.

Καλή ψυχαγωγία,
Jane

Αφήστε μια απάντηση