Οινομαγειρείο Λελούδας

Ο καλύτερος μπακαλιάρος της πόλης, σερβίρεται στο Λελούδα. Ελαιώνας city, εδώ θα βρεις κρασί από τα βαρέλια του καταστήματος, φαγητό ολόφρεσκο, κάθε μεσημέρι τα τηγάνια παίρνουν φωτιά και οι παρέες ξεκινούν δειλά δειλά τα ρεμπέτικα.

Ανάμεσα σε εργοστάσια, μάντρες υλικών, μεταφορικές εταιρίες, βρίσκεται ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με ιστορία από το 1928. Εδώ συχνάζουν άνθρωποι της βιοπάλης, δίπλα σε εξερευνητές της πόλης, νεαρές παρέες και παππούδες με τα εγγόνια τους. Ότι και αν επιλέξεις είναι ποιοτικά άριστο. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον ξακουστό μπακαλιάρο σκορδαλιά, τα μαμαδίστικα κεφτεδάκια, φρέσκια σαρδέλα ή μαριδάκι, θαλασσινά όπως γαρίδες ή καλαμαράκια. Πολύ αγαπημένο το κοκκινιστό μοσχαράκι, ενώ για πρώτα μπορείς να επιλέξεις ομελέτες, φάβα, μαυρομάτικα, χόρτα, πατατοσαλάτα. Τα μεσημέρια της Κυριακής ίσως απολαύσεις ζωντανή μουσική, με λαϊκά – ρεμπέτικα ακούσματα και όλο το μαγαζί γίνεται μια παρέα.

Τα εύσημα παίρνει το σέρβις του καταστήματος, η Άννα και η Γεωργία μέσα στην κουζίνα, ο Αλέξανδρος και η Μαρία στο σέρβις, ο Δημήτρης στα πάντα όλα. Εξαιρετικοί, φιλόξενοι και χαμογελαστοί. Από την Κύθνο λοιπόν, στον Ελαιώνα και από τον Ελαιώνα, σε όλη την Ελλάδα ο Λελούδας.

Πληροφορίες
Οινομαγειρείο Λελούδα
Σαλαμινίας 6 Βοτανικός
Αθήνα 11855
Τηλ. 210-3464167

Παραδοσιακή Ατμόσφαιρα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση