Γεύσεις…ΜεΛούκ

Βόλτα για έναν λουκουμά και η αμαρτία πάει στην βόλτα. Κοντά στην πλατεία Δούρου, για έκεινους που ξέρουν από Χαλάνδρι, βρίσκεται η καινοτομία στον λουκουμά. Καφές, κοκτέιλ, ποτό ή σοκολάτα παρέα με λουκουμάδες. Το στυλ και η διακόσμηση του μαγαζιού χτυπάει κόκκινο, δεν περνά απαρατήρηση. Πιο μοδάτο πεθαίνεις.


Photo by melouk.gr

Το παλιό κοντεινερ που φιλοξενεί τις τουαλέτες, το ασανσέρ σε ξύλινο κιβώτιο fragile, ενώ οι μοναστηριακοί πάγκοι σε συνεργασία με το βιομηχανικό design και οι κυψέλες των μελισσοκόμων που γίνονται σκαμπό, αποτυπώνουν την ευρηματικότητα του διακοσμητή. Όπως μας ενημερώνει η ομάδα του Μελούκ «δημιουργήσαμε ένα χώρο για όλες τις ώρες που θα μπορεί να συνδυάζει ποιότητα, αισθητική, παράδοση και διαφορετικότητα» όσο για το τελευταίο το έχουν σίγουρα πετύχει! Στα ατού του μαγαζιού είναι οι σύγχρονες τάσεις βιομηχανικού περιβάλλοντος και οι λουκουμάδες σε όλες τους τις προεκτάσεις. Αλμυροί λουκουμάδες με ξινομυζήθρα & μέλι ή λουκουμάδες με λευκή σοκολάτα & κάστανο. Η ποικιλία είναι μεγάλη, η γεύση απίστευτη, οι μερίδες τίμιες, οι τιμές προσιτές και οι μουσικές mainstream.

Από Δευτέρα εως Παρασκεύη 9:00-11:00 πμ, το Μελούκ προσφέρει και συμφέρει. Διαλέξτε τον λουκουμά της αρεσκείας σας και κέρασμα ο καφέ σας.
Μπορείς να απολαύσεις το πρωινό σου στον χώρο του Μελούκ η στην δουλειά σου.

Πληροφορίες:
Κολοκοτρώνη 5
Χαλάνδρι

Τι μου άρεσε:
1) Tο βράδυ, το Μελούκ μεταμορφώνεται σε cocktail σημείο συνάντησης.
2) Ο λουκουμάς και το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα.
3) Συνδυάζει βόλτα, γλυκό, design, ποτό και αλμυρές προτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση